Nyhedsbrev

HTML Nyhedsbrev i Outlook

Udarbejdet og delt d.
Af

Der findes mange forskellige måder at udarbejde et nyhedsbrev på i dag. Mange vælger at bruge et værktøj såsom Mailchimp, Canva eller lignende. Dette kræver ofte et abonnement til det givne værktøj, samt at der arbejdes fra denne platform. Når virksomheder vælger at bruge en ekstern platform, kan det skabe forvirring internt. Derudover er der ofte mange it-værktøjer at navigere imellem i en organisation, og derfor vælger mange at prøve at holde dette på et minimum. Ved at bruge en HTML-skabelon til et nyhedsbrev, kan man formulere og designe nyhedsbrevet i Outlook, og dermed skal man ikke bruge en anden platform. 

Nyhedsbrev HTML

Fordele ved en HTML-skabelon

Der findes flere fordele ved at vælge at bruge en HTML-skabelon, dem kan du læse mere om her. 

Fordel 1: Du har din template til Outlook, som du allerede bruger til dagligt. Her kan du bare fylde indholdet ind, og så er du klar til at sende. 

Fordel 2: Du kan nemt sende til din målgruppe i Outlook. Måske du allerede har en gruppe defineret i Outlook.

Fordel 3: Du er sikker på, at e-mailen ser visuelt pænt ud, da den er defineret i Outlook. 

Fordel 4: Du sikrer en ensartethed i dine nyhedsbreve. Ved at bruge den samme pre-definere skabelon hver gang, sikrer du desuden at udseendet er i overensstemmelse med din organisations visuelle design. 

Ulemper ved HTML-skabelon

Der findes desværre også nogle ulemper ved at gøre brug af en HTML- skabelon. 

Ulempe 1: Du har brug fra en professionel front-end udvikler, som har erfaring med at kode HTML. Ikke nok med det – udvikleren skal også have erfaring med at udvikle til Outlook, da der er nogle spilleregler, der kun gælder i Outlook, og som kan påvirke udseendet af nyhedsbrevet.

Ulempe 2: Du kan ikke bare lige sådan ændre i udseendet på dit nyhedsbrev fra gang til gang.  Da nyhedsbrevet er defineret af din udvikler, kan du udelukkende ændre indholdet, men ikke udseendet. 

Har du brug for hjælp?

Hos Ymprove har vi flere professionele front-end udviklere til rådighed, og derfor kan vi på få dage udarbejde en HTML skabelon til Outlook, der er i overenstemmelse med jeres ønsker og visuelle identitet.