Ymprove Logo
Edit Content

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger nedenfor – så kontakter vi dig asap mhp. at skabe et uforpligtende tilbud til dig og dit næste projekt.

Web

Professionel WordPress hjemmeside

Udarbejdet og delt d.
Af
 

Hjemmeside i topkvalitet

Vi laver en ny WordPress eller WooCommerce hjemmeside til dig eller din virksomhed i højeste kvalitet, som dine kunder synes er professionel. Når du vælger Ymprove får en samarbejdspartner, der går op i at I får en brugbar hjemmeside, som skaber nye leads og dermed potentielt flere kunder. Derfor får du en hjemmeside, der kan betale sig – uanset om den er lavet i WordPress, Umbraco eller en anden type platform. 

Hvem er vi hjemmeside

Der findes mange forskellige CMS til håndteringen af hjemmesider i dag. Mange vælger at benytte sig af CMS’et WordPress – og med god grund. WordPress er en yderst sikker platform, der tillader at forme udseendet på hjemmesiden præcist, som du ønsker det. Når selve platformen sættes op, fylder man som standard indholdssiderne op med WordPress-værktøjet Gutenberg. Gutenberg er et nyere værktøj, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du har erfaring med at opsætte hjemmesider. Dog findes der smartere værktøjer, der kan tilføjes med f.eks. drag-and-drop-funktioner, som gør det nemt at designe hjemmesiden ligesom du ønsker det. Disse værktøjer, der kan tilføjes kaldes også plugins. 

Gode råd om professionel WordPress hjemmeside

For at komme godt fra start, kan det være en fordel at alliere sig med en professionel hjemmeside udvikler, der har erfaring med at lave en WordPress hjemmeside. Der er en masse indstillinger, der skal laves fra starten, som gør, at hjemmesiden ser professionel ud. En professionel WordPress hjemmeside kræver en ensartethed i design. Det vil sige, at alle skrifttyper, også kaldet fonte, ser ens ud. Her kan du opdele selve teksten i tre dele; overskrift, brødtekst og links. Disse tre typer tekst, kan have forskellige farver og størrelser, men bør være af samme skrifttype. 

Når du udvikler en WordPress hjemmeside, er det en god ide at have flere typer af overskrifter definerede. Du skal typisk defineret seks forskellige overskrifter på en hjemmeside. Du prioriterer overskriften efter, hvor vigtig et stykke tekstindhold er. Det er vigtigt, at du varierer brugen af overskrifter på hjemmesiden.

Når du opbygger din nye WordPress hjemmeside, er det ligeledes vigtigt, at du bruger billeder og grafik til at understøtte det indhold, som du ønsker at kommunikere til de besøgende på hjemmesiden. 

Derudover skal du have fokus på, at din nye hjemmeside gør det muligt at kontakte dig. I WordPress kan du nemt tilføje en kontaktformular, så henvendelser bliver sendt til dig. Det er vigtigt, at du på din hjemmeside sætter kontaktformularer ind på alle sider. 

Lav din egen hjemmeside

Det kan være fristende at begive sig ud i at lave sin egen hjemmeside. Der findes i dag mange muligheder for at lave en nem og billig hjemmeside, men det kan også være for nemt og for billigt. Selvom løsninger som Wix og lignende, lover at du nemt kan lave din egen hjemmeside hurtigt, så skal du være kræsen. Når det kommer til hjemmesider, kan du vælge en for billig løsning. Formålet med en hjemmeside er, at kommunikere din virksomheds formål på en måde, der giver hjemmesidens besøgende lyst til at interagere med din hjemmeside og dermed virksomhed. Dine services og/eller produkter skal serveres på en måde, der giver de besøgende lyst til at høre mere. Det kan gøres med gode billeder, eller med video. På din WordPress hjemmeside, kan du med fordel bruge dig selv, eller en anden specialist til præsentation af produkterne/services. Det er en god ide, at bruge video, da søge-algoritmerne godt kan lide denne kommunikationsform.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en WordPress hjemmeside kan variere meget alt efter hvor omfattende en hjemmeside, du skal bruge. Prisen er som minimum 5.000 kr. Du kan også få WordPress hjemmesider til flere hundrede tusinde kroner. Tilføjelser såsom bookingsystem, webshop osv. tager længere tid at lave, og derfor mere at lave.

Når du overvejer at lave en WordPress hjemmeside, kan det være en god ide, at starte med at lave et sitemap. Et sitemap er en oversigt over de indholdssider, som du gerne vil have på din nye hjemmeside. Det kan være en god ide at starte med at lave sådan en indholdsoversigt, fordi du så derefter kan gå i gang med både at producere tekster, billeder, og video til hver side. Men derudover kan du også nemt lave design og opsætningen af din hjemmeside. 

Når du har lavet din sitemap kan du desuden også lettere få en reel pris på din WordPress hjemmeside. Det er lettere, fordi WordPress udvikleren ved, hvad du har i tankerne i forhold til den nye hjemmeside. 

Hvad koster en hjemmeside om året?

Prisen på en hjemmeside om året er ofte omkring 3.000 kr. Det er eksklusiv. prisen på dit domæne. Hvis du ønsker en hjemmeside med webshop, er prisen lidt højere, da du også skal betale gebyr til betalingssystem. Prisen på en hjemmeside med webshop er oftest omkring 5.000 om året plus en del af din indtjening (oftest omkring 2%). 

Hvad koster en hjemmeside om måneden?

En hjemmeside koster omkring 300 kr. i måneden at drifte. Prisen kan være lavere, og den kan være højere alt efter hvilket CMS (Content Management System), du bruger. Prisen på din hjemmeside kan også være højere, hvis du har tilkøbt forskellige plugins, der tilføjer funktionaliteter til din hjemmeside.

Design af hjemmeside

Det kan være svært at beslutte hvordan din nye hjemmeside skal designes. Der er mange forskellige måder at gøre det på. Det er vigtigt at have i mente, at der umiddelbart ikke findes nogen rigtig og forkert måde at gøre det på. Der findes selvfølgelig nogle retningslinjer i forhold til hvordan du skal designe din hjemmeside.

Design af hjemmeside

Kontaktformular hjemmeside

Det er vigtigt, at din kontaktformular er tilgængelig for besøgende på alle sider. Dine potentielle kunder skal ikke være i tvivl om, hvordan de kommer i kontakt med dig og din virksomhed. Det kan ligeledes være en god ide, at du sætter et billede på din kontaktformular. Det giver et mere personligt touch, som gør at den potentielle kunde føler, at der er en person bag virksomheden og hjemmesiden, og det er ikke blot er en kold, følelsesløs maskine. Når du laver kontaktformularen på din hjemmeside, kan du lave flere forskellige slags felter. Det vigtigste er som udgangspunkt, at du får de oplysninger, som du har brug for, når du skal kontakte den potentielle kunde. 

Din kontaktformular skal derfor gerne indeholde et navnefelt, et felt til telefonnummer, og et til mail. Du kan også give den potentielle kunde en mulighed for at skrive en besked til dig. På den måde vil du være bedre forberedt, når du henvender dig på kontaktformularen på din hjemmeside. 

Billeder og video til hjemmeside

Hvis du gerne vil have en trendy og designrigtig hjemmeside, skal du have gode billeder og video på siden. Det gør din hjemmeside mere spændende, og det er også en god ide, hvis du gerne vil findes af søgemaskiner. Det er en god ide at have et godt kamera, når du skal tage billeder. Det gælder om at have godt lys og et kamera, der kan fange det gode lys. Man kan bruge billedredigeringsværktøjer som f.eks. Adobe Photoshop, hvis billederne kræver korrektion. Hvis du skal redigere video, kan du bruge Adobe Premiere Pro. Husk at lave undertekster på videoerne, da de færreste har lyd på deres computer i dag. 

Tekster til hjemmeside

Når du laver din nye hjemmeside, skal du huske, hvor vigtige tekster er for hjemmesiden. Det kan måske virke basalt. Selvfølgelig skal der tekst på hjemmesiden. Men det er for eksempelt meget vigtigt for hjemmesiden, at der er masser af tekst. Der skal være minimum 300 ord på alle hjemmesider. Dog skal du faktisk gerne have endnu flere, nemlig 2000 ord. men det er ikke kun mængden af ord, der er vigtigt. Det er også vigtigt, at teksterne er skrevet rigtigt. Det gælder både placeringen af ord, men også gentagelsen af disse og synonymer. 

Bookingsystem WordPress hjemmeside

Når du laver din WordPress hjemmeside, kan du tilføje et bookingsystem, såfremt det er relevant. Når du skal tilføje et bookingsystem til din hjemmeside, er det en god ide at bruge WordPress. WordPress gør det muligt nemt at tilføje gode og sikre bookingsystem plugins, som du kan synkronisere med din kalender og dit økonomisystem. Derudover kan du tilføje bookingsystemer, der sender sms’er og mails ud med reminders til kunderne. Du kan tilføje et billigt bookingsystem til din nye hjemmeside, men du skal vide, at du får hvad du betaler for. Ofte er de bedste løsninger en smule dyrere, men så er du sikker på, at du har en løsning, der bare fungerer.